Om Billigkoste

Billigkoste.dk er en veletableret webshop, der sælger rengøringsløsninger til både offentlige- private og erhvervskunder. Kontor og lager ligger i Kolding.

Billigkoste.dk er ejet af Kappers Agentur.

32 års erfaring
Ole Kapper, der er daglig leder af Kappers Agentur, stiftede firmaet i 1989. Med billigkoste.dk er der altså tale om noget så sjældent som en webshop med mere end 32 års erfaring.

Fordele for dig som kunde
Den store brancheerfaring, det indgående produktkendskab og den moderne teknologi i form af en webshop med onlinebetaling er grundelementerne, der tilsammen gør det fordelagtigt for dig som kunde at handle med os.

Du kan når som helst foretage et hurtigt ubesværet indkøb på webshoppen ved egen hjælp.

Rådgivning
Du er naturligvis også velkommen til at kontakte os om produktrådgivning inden køb via telefon og derefter købe via vores webshop.

Vores målsætning er, at du som indkøber skal vælge det rigtige, hver gang du handler hos os.
Er du i tvivl i forbindelse med køb, er du altid velkommen til at kontakte os for rådgivning, både per telefon og ved personlig henvendelse.

Produktsortiment og Nilfisk
Kappers Agentur har et bredt sortiment af rengøringsprodukter og vores målsætning er, at være erhvervsvirksomheders foretrukne leverandør af rengøringsartikler og rengøringsudstyr til industrien.

Vi lægger stor vægt på, at levere rengøringsmaskiner og rengøringsartikler i den bedste kvalitet. Derfor har vi udvalgt Nilfisk som vores hovedleverandør. Nilfisk producerer rengøringsmaskiner af meget høj kvalitet og flere af deres modeller bliver år efter år typisk udvalgt som nogen af verdens bedste.

Er du på udkig efter andre Nilfisk og Nilfisk ALTO rengøringsprodukter end dem, du kan finde i vores webshop, så kontakt os venligst, da vi som forhandler råder over hele sortimentet fra Nilfisk.

Samarbejde og referencer
Vi håber, at du vil vælge os som leverandør af rengøringsløsninger. Så vil vi til gengæld gøre alt for at vise, at du har foretaget det rette valg.

Vi lægger vægt på langvarige samarbejdsforhold med vores kunder, da det er medvirkende til at sikre, at de kontinuerligt kan få den bedst mulige rådgivning fra vores side.

Du er velkommen til at se nærmere på vores referenceliste, hvor du kan se, at vi samarbejder med en lang række af Danmarks største virksomheder.

Vi har i mange år støttet og sponseret SOS Børnebyerne og Børnelejren på Langeland. Vi vurderede for mange år siden at disse 2 organisationer var pletfri og at pengene gik ubeskåret til børnene.

I oktober 2013 overtog vi virksomheden Tigerkosten v/Arne Christensen.