Handelsbetingelser privat

Handelsbetingelser privat

Generelle oplysninger
Billigkoste.dk v/Kappers Agentur
CVR: 12685998
Albuen 28
6000 Kolding
Tlf: 75505872
E-mail: info@billigkoste.dk

Betaling
Der kan på billigkoste.dk betales med følgende betalingskort: Dankort, Visa, MasterCard, Visa Elektron, JCB og Maestro.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes og vi tager ikke kortgebyrer.
Priser
Alle priser er dagspriser, inklusiv moms og alle afgifter. (Når du har valgt den private del af shoppen)
Forbehold
I tilfælde af forsinkelser, restordre eller udsolgte varer, bestræber vi os på hurtigst muligt at informere dig herom, og hvad vi kan gøre i sagen – f.eks. give dig pengene tilbage, eller hjælpe dig med at finde en tilsvarende vare et andet sted.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme. Pengene reserveres på dit kort eller konto indtil:

1) Vi trækker beløbet, når vi sender varen, eller 2) pengene frigives ifølge aftale med din kortudsteder.

(Nævn de internationale kortudstedere, der kan benyttes hos jer)

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Prisfejl
Hvis en pris er åbenlyst forkert, og du rimeligvis burde havde opdaget dette, er vi ikke forpligtet til at levere det pågældende produkt til den forkerte pris.

 

Forsendelse og levering

Vi tilbyder ikke levering udenfor DK´s grænser.
Levering er enten direkte fra eget lager, eller direkte fra vores danske leverandører. Flere forsendelser pr. ordre kan forekomme. Dette sker naturligvis uden yderligere omkostninger for kunden.

Vi forbeholder vi os ret til at sende ordren samlet hvis din ordre har flere varer hvoraf enkelte varer har længere leveringstid.

Ved restordre, forbeholder vi os ret til at sende samlet. Dette skyldes vores høje fragtomkostninger, da vi ikke pålægger kunden den reelle fragtomkostning.

Fragten er KUN kr. 58,00 inkl. moms ved levering til GLS Pakkeshop v. ordrer over 350,00.
På ordrer under kr. 350,00 opkræves vores ekspeditionsgebyr på kr. 60,00. Dette skyldes vores store administrationsomkostninger, som desværre ikke bliver dækket på mindre ordrer.
Få evt. varen sendt til din arbejdsplads, så undgår du kø på posthuset. Udfyld blot feltet for anden leverings-adresse.
Varen betragtes for leveret når der er kvitteret.

ORDRER MODTAGET inden kl. 16.00 mandag-torsdag og inden kl. 14.00 fredag afsendes samme dag! Forsendelse af varer i forbindelse m. højtider/helligdage kan variere, ring evt. for nøjagtig leveringstid! Forsendelser leveres ikke som lørdagslevering.

Leveringstid på de enkelte varer er vejledende og højt sat, da vi ikke ønsker at love mere end vi kan holde. Men står der 1 dag, mener vi en dag. Bemærk at leveringstid er hverdage og weekender/helligdage tæller derfor IKKE som leveringsdage! Den samlede leveringstid på din ordre vil fremgå af din ordrebekræftelse.
Står der 1-5 dage, er du selvfølgelig velkommen til at ringe for at få oplyst det nøjagtige leveringstidspunkt. Bemærk at leveringstid (f.eks. 2-3 dage) defineres som afsendt fra lager indenfor 2-3 dage og IKKE som modtaget på din adresse. Information om leveringstid fremgår af produkterne på webshoppen.
Er varen forsinket eller i restordre, vil du få besked via e-mail. Dette kræver dog, at du har oplyst os din korrekte e-mailadresse.
Det er ikke muligt at bestille varer til senere afsendelse/levering ,med mindre dette på forhånd er aftalt med kundeservice.

Vi opbevarer ikke oplysningerne om din ordre på en måde, hvor du senere kan få en kopi af din ordrebekræftelse, så husk derfor at gemme den, som du modtager på din e-mailadresse umiddelbart efter aftalen er indgået.

OBS: Når ordrer bestilles til pakkeshop, sendes varen 1. gang. Sendes pakken retur, forårsaget af manglende afhentning, vil den, når leveret retur til Billigkoste, blive på Billigkostes lager indtil der modtages besked fra kunden herom. Når kunden tager kontakt, sendes varen til sammen pakkeshop igen.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@billigkoste.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.
Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.
Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Vær opmærksom på, at visse varer ikke kan returneres med normal post. Dette gælder for: Gulvvaskemaskiner, store støvsugere og generelt tunge/store produkter.
Udgifterne til returnering af disse varer må forventes højst at koste: 1.000 kr. –

Link til standard fortrydelsesformular- Fortrydelsesformular

Varens stand, når du sender den retur:
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.
Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Varen sendes til:
Albuen 28, 6000 Kolding.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

* Ved reklamation skal vi bede om følgende oplysninger: Købsdato, faktura nummer og leverings-adresse. Mail sendes til info@billigkoste.dk
Link til reklamationsformular
Alle kontrakter indgås på dansk.

Varen sendes til:
Albuen 28, 6000 Kolding.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice@billigkoste.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus. 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag – uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Pricerunner købsgaranti:
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter!
Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt. PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien. Hver måned hjælper PriceRunner over en million danskere med at finde den laveste pris på populære produkter. PriceRunner har eksisteret siden 2000 og har siden starten været gratis og uafhængig.

Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Ydermere indsamles e-mailadresse for, at kunne tilbyde track & trace samt elektronisk ordrebekræftelse.

Dankort varetages af PBS og disse data er derfor ikke tilgængelige for virksomheden, dog har vi adgang til de andre angivne persondata der ikke opbevares eller transmitteres til virksomheden i krypteret stand. Oplysninger og e-mail adresser videregives/videresælges IKKE til tredje part.
Der anvendes ikke cookies på sitet.
På billigkoste.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Personoplysningerne registreres hos Kappers Agentur og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på billigkoste.dk er Kappers Agentur.
Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@billigkoste.dk.
Fortrydelsesformular
(Denne formular skal printes og udfyldes og vedlægges returforsendelsen og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Billigkoste.dk
Albuen 28
6000 Kolding
Tlf: 75505872
E-mail: info@billigkoste.dk
Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:
________________________________________________________________________

Bestilt den: ________________________ Modtaget den: ________________________

Forbrugerens navn: ________________________________________________________

Forbrugerens adresse: _____________________________________________________

Forbrugerens underskrift: __________________________________ Dato: _________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 10.03.2021