Handelsbetingelser – erhverv og det offentlige

Forsendelse og levering

Levering sker direkte fra billigkoste.dk’s lager eller direkte fra vores danske leverandører. Flere forsendelser pr. ordre kan forekomme. Dette vil naturligvis ske uden yderligere omkostninger for dig som kunde.

I tilfælde hvor en vare vil blive sendt direkte fra en af vores leverandører, kan T&T IKKE tilbydes, da vi i disse tilfælde ikke har adgang til fragtbrevene.

Levering af varer i forbindelse med højtider / helligdage kan afhænge af transportørernes afhentninger.
Du er velkommen til at kontakte os for mere information om den nøjagtige leveringstid! Kontakt os på tlf. 7550 5872 i vores åbningstider.

Billigkoste.dk afsender varer samme dag, som vi MODTAGER ordren, undtaget er weekend og helligdage, hvis modtagelsen af ordren den pågældende dag sker inden det nedenfor viste klokkeslæt.

Kl. 16:00 mandag – torsdag
Kl. 14:00 fredag

Der kan dog forekomme følgende undtagelser i forbindelse med denne afsendelsesprocedure.
Afsendelse af en vare samme dag er afhængig af den enkelte vares leveringstid.
Ved restordre, forbeholder vi os ret til at sende samlet. Dette skyldes vores høje fragtomkostninger, da vi ikke pålægger kunden den reelle fragtomkostning.
Hvis din ordre indeholder en eller flere varer med længere leveringstider og har en samlet leveringstid på f.eks. 3-8 (hver)dage, sendes ordren først når alle varer er på lager.

Fragt uanset vægt er pt. 58,00 ex. moms. Dette gælder indenfor DK’s landegrænse.
Ved ordrer på under kr. 280,00 ex. moms opkræves ekspeditionsgebyr på kr. 48,00 ex. moms.

Varer fra Nilfisk sendes direkte fra deres lager. Leveringstid på de enkelte varer er vejledende og højt sat, da vi ikke ønsker at love mere, end vi kan holde.
Du er velkommen til at kontakte os for mere information om den nøjagtige leveringstid! Bemærk at leveringstid er hverdage og weekender/helligdage tæller derfor IKKE som leveringsdage!
Kontakt os på mail i vores åbningstider.

Da vi benytter transportfirmaer, der udelukkende kører til virksomheder, skal leverings-adressen være en registreret firma-adresse!
Du er velkommen til at kontakte os for mere information om dette. Kontakt os på mail i vores åbningstider. Info om åbningstider hos billigkoste.dk ses højere oppe på denne side.

Er varen forsinket eller i restordre, vil du få besked via e-mail. Dette kræver dog, at du har oplyst os din e-mail adresse.

Det er ikke muligt at bestille varer til senere afsendelse/levering ,med mindre dette på forhånd er aftalt med kundeservice.

OBS: Når ordrer bestilles til pakkeshop, sendes varen 1. gang. Sendes pakken retur, forårsaget af manglende afhentning, vil den, når leveret retur til Billigkoste, blive på Billigkostes lager indtil der modtages besked fra kunden herom. Når kunden tager kontakt, sendes varen til sammen pakkeshop igen.

EKSPORT: Vi tilbyder desværre ikke længere salg af varer til kunder i lande udenfor Danmarks grænser. Dette gælder dog ikke Grønland og Færøerne. Betalingsbetingelser for eksport er forudbetaling! Fragt udenfor DK’s landegrænse påhviler kunden. Grundet større administrationsudgifter ifm. levering, er mindstekøb kr. 3.000,00 netto.

Pricerunner købsgaranti:
Dit køb hos os er helt gratis omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Det sikrer dig op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. For at være omfattet af Købsgarantien, skal du blot være registreret medlem på PriceRunner. Selvom du ikke allerede er medlem på PriceRunner og er kommet ind til vores hjemmeside via dem, kan dit køb stadig blive omfattet af Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er at registrere dig inden for 60 minutter efter dit køb. At blive medlem koster ingenting og tager mindre end tre minutter!

Besøg PriceRunner for at få gratis Købsgaranti Med PriceRunner Købsgaranti får du erstatning i tilfælde af beskadiget vare, hvis levering af varen udebliver, hvis en vare mangler ved levering eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet. For at Købsgarantien skal gælde, er det nødvendigt at bestillingen er adresseret til dig personligt. PriceRunner Købsgaranti erstatter dig som kunde for både anskaffelses- og fragtomkostninger og den direkte økonomiske skade, du har lidt. For værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger gives ingen erstatning. Besøg PriceRunner for at se en liste med ikke-omfattede kategorier samt de endelige vilkår for Købsgarantien. Hver måned hjælper PriceRunner over en million danskere med at finde den laveste pris på populære produkter. PriceRunner har eksisteret siden 2000 og har siden starten været gratis og uafhængig.

Fortrydelsesret
Billigkoste.dk yder dig som erhvervskunde 8 dages fortrydelsesret gældende fra tidspunktet, hvor varen er leveret.

Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse:
Kappers Agentur/Billigkoste.dk
Albuen 28
6000 Kolding

Den vedlagte følgeseddel skal vedlægges med begrundelse for fortrydelse! Vi modtager IKKE returpakker sendt med DAO.
Din afsendelse af varen må kun ske efter forudgående aftale og skal ske senest den 9. dag efter modtagelsen.  Sendes en vare retur uden vores viden, forbeholder vi os ret til at nægte modtagelse!
Bemærk at specielt hjemtagne varer IKKE tages retur.

Når du sender varen tilbage, skal den være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Er emballagen beskadiget og er varen brugt/defekt, forbeholder vi os ret til at påføre dig de ekstra omkostninger.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen og har haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto fratrukket ekspeditionsgebyr(15% af varens nettopris) og vores reelle fragtomkostninger (dette dog kun hvis vores fragtomkostninger ved fremsendelse af varer er større end opkrævet ved køb).

Specielt vedrørende fortrydelse af køb af maskiner: 
Fortryder du et køb af en eller flere maskiner, SKAL varen sendes i original emballage, og du skal tegne en fragtforsikring for egen regning.
De reelle fragtomkostninger begge veje påhviler dig som køber.
Varer tages kun retur efter aftale og krediteres mod fradrag af 15% (ekspeditionsgebyr).
Link til standard fortrydelsesformular- Fortrydelsesformular

Reklamationsbehandling
Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage via vores reklamationsformular, som du finder her.

En klage over fejl ved varen skal ske inden 5 hverdage. Klage skal ske skriftligt via vores reklamationsformular.
Varen MÅ IKKE sendes retur uden forudgående aftale med kontoret. Bemærk : sendes varen uden indgået aftale, sker dette på købers egen regning.
Varen skal indsendes for købers egen regning. Vi kan tilbyde returlabel mod betaling.
Senest 1 år efter modtagelsen af varen, ophører retten til at klage, medmindre andet er aftalt mellem dig og billigkoste.dk.
Vi gør opmærksom på, at vi ikke kan gøres ansvarlig for fejl og mangler og reklamation på varer der sendes ud af landet med købers egen transportør.

Når billigkoste.dk modtager en klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. Der vil blive taget stilling til, om varen skal repareres eller eventuelt ombyttes.

Alle priser på siden til erhverv er eksklusiv moms, men inklusiv alle afgifter.
Alle priser på siden til privat er inkl. moms, men inklusiv alle afgifter
Vi tager forbehold for trykfejl.