Fortrydelsesret

Fortrydelsesret for privatkunder

Fortrydelsesret:
Du har 14 dages fortrydelsesret fra varen er leveret. Fortryder du købet, kan du nægte modtagelsen af varen, ved at overdrage den til postvæsenet eller ved at returnere varen til følgende adresse:

Kappers Agentur/Billigkoste.dk
Albuen 28
6000 Kolding

Varen skal returneres senest d. 15. dag efter modtagelsen!
Når du sender varen tilbage, skal den være i væsentlig samme stand og mængde, som da du modtog den. 

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen retur og haft lejlighed til at undersøge den. Varen skal være i ubrudt emballage. Pengene vil blive indsat på din konto. Husk at vedlægge returseddel som medføulgte din ordre og oplysninger om bank konto. Fortrydes et køb, påhviler fragtomkostningen ved returneringen køber.

Fortrydelsesret for erhvervskunder

Fortrydelsesret:
Billigkoste.dk yder dig som kunde 8 dages fortrydelsesret gældende fra tidspunktet, hvor varen er leveret.

Fortryder du købet, skal du for egen regning sende varen tilbage til følgende adresse:

Kappers Agentur/Billigkoste.dk
Albuen 28
6000 Kolding

Din afsendelse af varen må kun ske efter forudgående aftale og skal ske senest den 9. dag efter modtagelsen.  Sendes en vare retur uden vores viden, forbeholder vi os ret til at nægte modtagelse!

Når du sender varen tilbage, skal den være ubrugt og i samme stand, som da du modtog den. Er emballagen beskadiget, forbeholder vi os ret til at påføre dig de ekstra omkostninger.

Benytter du dig af fortrydelsesretten, vil du få dine penge tilbage, så snart vi har modtaget varen og har haft lejlighed til at undersøge den. Pengene vil blive indsat på din konto fratrukket ekspeditionsgebyr (15% af varens nettopris) og vores reelle fragtomkostninger.

Specielt vedrørende fortrydelse af køb af maskiner: 
Fortryder du et køb af en eller flere maskiner, SKAL varen sendes i original emballage, og du skal tegne en fragtforsikring for egen regning.
De reelle fragtomkostninger begge veje påhviler dig som køber.
Varer tages kun retur efter aftale og krediteres mod fradrag af 15% til ekspeditionsgebyr.